Begeleiden bij Verlies en Rouw

Situaties van verlies en rouw kunnen veel impact hebben op ons leven. Dit kan zijn op het moment zelf en door de jaren heen. Soms denken we dat we een verlies een goede plek in ons leven hebben gegeven en speelt het verlies na verloop van tijd toch weer een belangrijke rol. Ik kan u begeleiden bij uw verlies en rouw.

Er zijn verschillende vormen van verlies en rouw. De meest bekende is het overlijden van een dierbare of uw eigen aanstaande overlijden. Andere situaties zijn een scheiding, verhuizing, nieuwe baan, miskraam, het overlijden van een huisdier, met pensioen gaan. De situatie, die u als normaal beschouwde, is veranderd. Om verder te kunnen, moet u een nieuwe manier van ‘normaal’ vinden.

Ik bied hulp bij uw omgaan met verlies en rouw. In persoonlijke gesprekken ontdekt u de verschillende aspecten van uw verlies en rouw en de impact hiervan op uw dagelijkse leven. Samen zoeken we naar manieren om met verlies en rouw om te gaan. Manieren, die bij u passen op dat moment en die wellicht bouwstenen kunnen worden van uw nieuwe ‘normaal.’ Veel mensen vinden het fijn om met anderen, die verlies en rouw hebben meegemaakt, te spreken. Daarom bied ik ook gespreksgroepen aan waarbij we in een aantal bijeenkomsten gezamenlijk ingaan op verlies en rouw. De gedeelde ervaringen bieden hierbij steun.

Ik heb aan de zijde gestaan van volwassenen in deze situaties. Daarnaast heb ik ook veel jongeren begeleid rondom verlies en rouw. Met individuele begeleiding en groepsbegeleiding heb ik veel ervaring. Wilt u meer weten over mijn begeleiden bij verlies en rouw, neemt u dan contact op met mij.

Gespreksgroep verlies & rouw jongeren
Locatie: Beysterveld 103, Amsterdam
5 en 19 november 2019
3 en 17 december 2019
14 januari 2020
19.00

21.00 uur
Voor meer informatie of aanmelding klik hier
Gespreksgroep verlies & rouw volwassenen
Locatie: Beysterveld 103, Amsterdam
11 en 25 november 2019
9 december 2019
6 en 20 januari 2020
20.00

22.00 uur
Voor meer informatie of aanmelding klik hier
Verlies en feestdagen volwassenen
Locatie: Beysterveld 103, Amsterdam
2 en 16 december 201920.00

22.00 uur
Voor meer informatie of aanmelding klik hier